BORSA’DAN KARADENİZ GEZİSİ

Geçen yıl Çanakkale’de üyeleri ile istişare toplantısı düzenleyen Yozgat Ticaret Borsası, bu yıl ki istişare toplantısını geniş kapsamlı olarak Karadeniz bölgesinde yapacak.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli “bu tür faaliyetlerin üyelerimiz için oldukça faydalı olduğunu gördük” dedi.

Yozgat Ticaret Borsası, üyelerinin birlikteliğini pekiştirmek, fikir alışverişi ile daha etkin hale getirmek için farklı bölgelerde düzenlediği istişare toplantısını bu yıl Karadeniz bölgesinde düzenliyor. Samsun ile başlayan geniş kapsamlı Karadeniz turu 5 gün sürecek. Trabzon, Rize, Pazar ve Giresun Ticaret Borsaları ile ortaklaşa istişare toplantıları düzenlenip, karşılıklı fikir alışverişi yapılacak program ülke sınırlarını da aşıp Gürcistan’ın Batum şehrine kadar uzanacak.

“İSTİŞARE TOPLANTILARI FAYDALI OLUYOR”

Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, geçen yıl manevi bir değeri olduğu için istişare toplantısını Çanakkale’de düzenledikleri hatırlatarak bu toplantının çok verimli geçtiğini, oldukça faydasını gördüklerini söyledi. Erkekli, “Bunun üzerine bu yıl ki istişare toplantısını Karadeniz bölgesinde yapmaya karar verdik” dedi.

PROGRAM SAMSUN İLE BAŞLADI

Perşembe günü tüm üyelerin katılımı ile Cumhuriyet meydanından hareket eden otobüslerin ilk durağı Milli Mücadele’nin başladığı Samsun oldu. Yaklaşık 250 üye, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a taşıyan ve Milli Mücadelenin simgelerinden olan Bandırma vapurunu gezdi. Daha sonra Bandırma Vapuru önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ardından Trabzon’ geçen Yozgat kafilesini horon ekibi geleneksel oyunları ile karşılayarak güzel bir sürpriz yaptı. Program istişare toplantısı ile devam etti.

PROGRAM GENİŞ KAPSAMLI

5 gün sürecek program; Trabzon, Rize, Giresun Ticaret Borsaları ile stratejik plan değerlendirmesi, SWOT analizi ve paydaş toplantıları ile sürecek. Ayrıca Gürcistan’ın Batum Ticaret Ateşesi, Batum Ticaret ve Sanayi Odası ile Batum'da tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren işadamlarının ziyaret edilmesi ile ikili ilişkilerin geliştirilmesi planlanıyor.

+90 354 212 96 77    info@yozgattb.org.tr