Vali Çakır'a Hoşgeldin Ziyareti

Yozgat Ticaret Borsası’ndan Vali Kadir ÇAKIR’a hayırlı olsun ziyareti...

Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli ile birlikte Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet Yozgat’ın yeni Valisi Sayın Kadir ÇAKIR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarete Yozgat Valisi olarak görevine başlayan Kadir ÇAKIR’a hayırlı olsun dilekleri iletilirken, Yozgat ve Yozgatlılar için yapılacak tüm projelerde Yozgat Ticaret Borsası olarak görev almaya hazır olunduğu bildirildi.

Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli ziyaret esnasında Vali Çakır'a yeni görevi ile ilgili başarı dileklerinin ve görevinin hayırlara vesile olması temennilerini iletti. Ardından İlimizin tarım ve hayvancılık durumu, Yozgat Ticaret Borsası’nın yapısı, faaliyetleri ve projeleri ile ilgili de bilgi aktaran Başkan Erkekli; “Yozgat Ticaret Borsası olarak Yozgat’ımıza ve Yozgatlımıza hizmet için tüm projelere destek olmaya hazırız.” diye konuştu.

Yozgat Valisi Kadir ÇAKIR Ticaret Borsası Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimizde sürdürmüş oldukları faaliyetlerinden dolayı Ticaret Borsası yönetimini tebrik ediyorum. Nazik ziyaretleri dolayısıyla da başta Sayın Erkekli olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunarım. İlimiz ve vatandaşlarımız için en iyi hizmeti vermek için el birliği ile çalışacağız.” dedi.

Ticaret Borsası adına ziyarette bulunan heyette; Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli,  Yönetim Kurulu Üyeleri Murat GENÇARSLAN ve Mehmet TÜRKEKUL, Meclis Başkanı Medeni AKYOL ve Meclis Üyesi Ahmet BOZKURT yer aldı.

+90 354 212 96 77    info@yozgattb.org.tr