Yönetim Kurulundan Akdağmadeni Ziyareti

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli ve yönetim kurulu üyeleri, Akdağmadeni’ndeki üyelerimizle buluştu.

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve aynı zamanda Akdağmadeni Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan Latif Altın’ın makamında gerçekleşen buluşmada Akdağmadeni’nden üyelerle istişare yapıldı.

Akdağmadeni İlçesinde ikamet eden üyelerin ortak talepleri, ilçede ticaret borsası temsilciğinin olmaması oldu. Temsilcilik açılmasını talep eden üyelere Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Erkekli; gerekli hazırlıkların yapılarak kısa zamanda Akdağmadeni İlçesinin ihtiyacı olan temsilciliğin açılması için çalışmaların başlatılacağını belirtti. Ayrıca Yozgat ESOB Başkanı Latif Altın da temsilcilik açılması için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ve gerekli desteği sağlayacaklarını dile getirdi.